Когато нашите съграждани отиват в чужбина, те се учудват преди всичко

...
Когато нашите съграждани отиват в чужбина, те се учудват преди всичко
Коментари Харесай

Какво можете да си вземете от хотелската стая с чиста съвест и без грам притеснения

Когато нашите съграждани отиват в чужбина, те се учудват на първо място от обслужването. Чуждестранните хотели притеглят туристи със своята инфраструктура и брой услуги. Но нашите хора доста постоянно се държат несъответстващо, до момента в който отсядат в хотели. Особено постоянно личният състав се оплаква от загубата на халати и кърпи от стаите. Въпреки това има неща, които можете да вземете от хотелите без боязън.

Това ни описа гид по време на пътешестване до Турция. Тъй като точно от тази страна нашите най-често носят хотелски сувенири, незабавно взеха решение да ни предупредят. Но се оказва, че има неща, които можете да вземете вкъщи без разкаяние на съвестта . За да не ви се случи нещо смешно, не забравяйте да се запознаете със листата.

Какво може да се вземе от хотела без боязън

Въпреки че топлите халати за баня и белите кърпи са доста стилни в хотелите, тези продукти не могат да бъдат изнесени. Например, моят другар, очарован от хотелския текстил , поръча комплект бели кърпи и спално долни дрехи при идването си вкъщи. Но има и неща, които умерено можете да вземете непосредствено от хотелската стая, няма да получите нищо за това.

Козметични артикули

Първото нещо, което издава равнището на хотела, е козметиката под душа. Възприятието за хотела значително зависи от неговия подбор, опаковка и количество. Шампоан, еликсир, душ гел, лосион за тяло, сапун – всичко това се дава на всеки посетител, тъй че загубата му няма да изненада никого. Например, имам другар, който обича да носи хотелски сапун от всички пътувания. Вече имам цяла сбирка!

Моля, имайте поради, че можете да вземете единствено козметика, която се смята за еднократна приложимост. Ако в стаята ви има огромна бутилка шампоан или душ гел на стената , тогава, както разбирате, не би трябвало да я взимате.

Четки за зъби

Ако намерите четка за зъби за еднократна приложимост в банята при настаняване, тогава можете да я вземете за себе си. Той е особено подготвен за гостите и по тази причина никой няма да се изненада да го загуби. И защото най-вероятно пътувате със личната си четка , безусловно нямате потребност от тази.

Между другото, самобръсначки за еднократна употреба и шапки за душ също могат да се вземат. Вярно, че не са толкоз постоянно срещани в хотелите, само че в случай че вашият ги има, не се колебайте да ги вземете.

Комплект за шиене

В скъпите хотели на гостите се оферират комплекти за шиене за персонална приложимост. Ако има подобен комплект, тогава той е предназначен за един гост и се смята за еднократен. Ето за какво, в случай че комплектът към момента не е бил употребен по време на изгонването, тогава можете да го вземете за себе си.

Домашни пантофи

Повечето хотели оферират чехли на своите посетители. По предписание за всеки посетител се разпределят чифт чехли, които ще му бъдат задоволителни за целия престой. По този метод, в случай че тези чехли са ви останали в положително състояние или въобще не са ви били потребни, можете да ги вземете със себе си. Те се смятат за еднократна приложимост, тъй че няма да бъдат дадени на идващия посетител след вас.

Вода, кафе, чай

Много хотели слагат чайник с чаши в хотелските стаи, с цел да може гостът да пие чай или кафе по избор. Ето за какво постоянно на масата можете да намерите кафе, чай и захар в пръчици за еднократна употреба . Ако не са били използвани, можете да ги приберете у дома.

Същото важи и за бутилките с вода , които постоянно се оставят във всяка стая, като комплимент за гостите. Но не би трябвало да взимате храна от мини-бара. По-точно, можете умерено да ги вземете, само че те несъмнено ще приспадат пари за тях при напускането

Шоколад

За да допринесете за положителното въодушевление на госта, в някои хотели е признато да оставяте сладък подарък върху възглавницата. По предписание това са дребни шоколадови бонбони или сладки. Тези похвали са безвъзмездни, тъй че можете да ги вземете като сувенир.

Канцеларски материали

Ако намерите хубав марков бележник и химикал в стаята при настаняване, можете също да вземете тези неща със себе си. Най-вероятно управлението на хотела ще бъде единствено в изгода, тъй като това се смята за спомагателна реклама за тях. Между другото, същото важи и за рекламни материали с емблемата на хотела.

Както виждате, даже от хотела можете да вземете някои неща под формата на сувенир. Но дано халатът, спалното долни дрехи и кърпата да останат в стаята.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР